Egle Eller-Nabi 3 lemmikut tervislikku retspeti! | Sportland Magazine

Jaga „Egle Eller-Nabi 3 lemmikut tervislikku retspeti!“

Egle Eller-Nabi 3 lemmikut tervislikku retspeti!

Tervislik toit vÔib olla vapustavalt hea. Piisab vaid sellest kui tead Ôigeid retsepte! Siit paar pro bikiini fitness kuninganna Egle Eller-Nabi lemmikut.

OMLETT SUITSULÕHE JA PEEDIGA

Energia: 224 kcal SĂŒsivesikud: 5 g Rasvad: 12 g Valgud: 23 g

See kerge ja valgurikas omlett ei pea olema tingimata hommikusöök, vaid sobib sama hĂ€sti ka vahepalaks vĂ”i kergemaks lĂ”una- vĂ”i Ă”htusöögiks. Vahustatuna annavad munavalged toidule mĂ”nusa kohevuse, kuid munakollast ei tasu samuti unustada – enamik munas leiduvast kasulikust peitub just seal.

1 muna
2 munavalget
40 g kodujuustu
1 tl hakitud vÀrsket tilli
3 g vÔid
50 g riivitud peeti
25 g suitsulÔhet
1 sl mungoaidusidpeotÀis salatilehti
pisut sidrunimahla
soola, pipart, tilli, rohelist sibulat maitse jÀrgi
soovi korral mÀdarÔigast

Vahusta muna ja munavalged nĂ€puotsatĂ€ie soolaga. Lisa 20 g kodujuustu ja hakitud till. Sulata vĂ€ikesel pannil keskmise kuumuse juures vĂ”i, lisa munasegu ja lase paar minutit kĂŒpseda. Aseta pann seejĂ€rel ahju ĂŒlaossa ja kĂŒpseta ĂŒlemise kuumuse juures veel paar minutit, kuni omlett on tahenenud ja pealt jumekas. TĂ”sta omlett taldrikule (vĂ”i serveeri otse vĂ€ikeselt pannilt), pane peale ĂŒlejÀÀnud kodujuust, riivitud peet, tĂŒkeldatud lĂ”he, idud, roheline sibul ning soovi korral ka pisut mĂ€darĂ”igast. Lisa salat ja sorts sidrunimahla. Puista peale musta pipart ja serveeri kohe.

EGLE PEEKONIKANA JA KÖÖGIVILJADEGA KINOA

Energia: 364 kcal SĂŒsivesikud: 36 g Rasvad: 7 g Valgud: 35 g

Kuna mu pĂ€evaplaan on tihe ja aega napib pidevalt, hoian sĂŒgavkĂŒlmikus alati pakki kĂŒlmutatud köögivilju – koos kinoaga maitsevad need hĂ€sti ja nii sÀÀstan end ka hakkimisvaevast. Viil peekonit annab toidule mĂ”nusa suitsumaitse ja hoiab kana mahlasena.

100 g kanafileed
2 kirsstomatit
1 pikk Ôhuke viil peekonit (nt toorsuitsupeekonit)
soola, musta pipart
rosmariini
100 g kĂŒlmutatud köögiviljasegu
50 g kinoad

LĂ”ika kanafilee vĂ€ikesteks kuubikuteks ning maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga. Alusta varda valmistamist kirsstomatist. SeejĂ€rel lĂŒkka vardasse peekoniots, edasi kanatĂŒkk. Ja uuesti osa peekonist nii, et kanatĂŒkile moodustub nagu kapuuts pĂ€he. Korda, kuni kĂ”ik kanatĂŒkid on vardasse aetud ning peekon kana ja tomatite vahel kenasti siksakina jookseb. LĂ”peta varras kirsstomatiga. KĂŒpseta 180kraadises ahjus 15–20 minutit. Keeda kinoa ja kĂŒlmutatud köögiviljad eraldi ning sega kokku

KRISTINI ESPRESSO-SKYR

Energia: 183 kcal SĂŒsivesikud: 26 g Rasvad: 1 g Valgud: 17 g

Kohvihoolikuna meeldib mulle selle joogiga maitsestada paljusid magustoite ja vahepalasid. Espresso muudab skyri konsistentsilt kreemisemaks, kĂŒlmutatud banaan jahutab vahepala mĂ”nusalt maha, lisades magusust, ning mĂ”nikord joonistan vahepalale veel meega kaunistuseks triibud ka peale. Kuna ma ise söön toorelt vaid rohelisi banaane, mis kodus ĂŒlikiiresti Ă€ra kĂŒpsevad, olen hakanud neid kohe pĂ€rast ostmist kĂŒlmutama. Selleks koorin banaanid Ă€ra, viilutan ja panen sĂŒgavkĂŒlma. Vahepalana kasutan tavaliselt umbes poolt banaani, mille viilud skyriga lĂ€bi segan.

150 g maitsestamata skyri vÔi kohupiima
0,5 dl espressot
50 g kĂŒlmutatud banaani
maitsestamiseks veidi mett ja kaneeli
Sega skyr, espresso ja kĂŒlmutatud banaaniviilud. Maitsesta mee ja kaneeliga.

PS! Iga vĂ€hemalt 70€ Under Armour toote ostuga saab nĂŒĂŒd kaasa Egle uue retsepti raamatu!

Sarnased postitused

JĂ€rgmine postitus:

Uuenenud Sportland Viru

Edasi skrollides kuvatakse jÀrgmine postitus